Døgntelefon: 62 62 18 00

✓ Hvert barn har eget værelse og toilet​

✓ Mulighed for at få folkeskolens afgangseksamen

Om Holbrogaard

Holbrogaard er oprindeligt en gård bygget omkring 1900.

I 2006 besluttede Drost Fonden at købe ejendommen og stille den til rådighed for Den Selvejende Institution, Behandlingsstedet Holbrogaard. Inden Drost Fonden overtog ejendommen fungerede den som rekreationssted for mennesker, som havde brug for at komme sig oven på operationer mm , eller som bare havde brug for at være i smukke og rolige omgivelser for en stund.

Behandlingsstedet Holbrogaard har siden 2007 fungeret som hjem for 10 unge, som på grund af deres psykiske vanskeligheder har brug for intensiv døgnbehandling. Det vil sige en behandling, som man ikke kan forvente kan varetages hverken i familien eller på daglig basis.

På sigt har vi har en vision om at kunne forbedre og udvide de fysiske rammer, så vi kan modtage yderligere 2-4 unge.

Bestyrelsen for Den Selvejende Institution Behandlingsstedet Holbrogaard har det overordnede økonomiske, behandlingsmæssige og pædagogiske ansvar.

Bestyrelsen består af 4 medlemmer og er selvsupplerende. En af medlemmerne er repræsentant for personalet på Holbrogaard. Lederen deltager altid i møderne, som holdes ca. hvert kvartal.

Bestyrelsen for Behandlingsstedet Holbrogaard:

Pr 4 oktober 2023 har bestyrelsen følgende medlemmer:

Birgitte Jacobsen, Bestyrelsesformand

Charlotte Jensen

Alice Rasmussen

Jan Villumsen

Charlotte Hermansen, medarbejderrepræsentant

_____________

Leder Martin Smietana deltager som tilforordnet i bestyrelsens møder. 

Ønsker du at høre mere?

Vil du høre mere om hverdagen på Holbrogaard, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi besvarer henvendelser inden for 24 timer.

Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kompetent og fagudannet personale

Vi er et personale på ca. 17 veluddannede engagerede medarbejdere med socialfaglige grunduddannelser. Socialpædagoger- og assistenter, lærere, social- og sundhedsassistenter, psykoterapeuter, ergoterapeuter m.m.

Efter afsluttet behandlingsforløb, tilbyder vi udslusning i efterværn til egen bolig eller hjemgivelse til familien, bosted eller efterskole. Udslusningsforløb og evt. efterværn sker i samarbejdet med den unges kommune.

Det helt overordnede mål er, at den unge bliver så selvstændig, at den unge er klar til at klare sig selv i livet fagligt, socialt og personligt.

Den Selvejende Institution
​Behandlingsstedet Holbrogaard

CVR: 30016998

Smiley ordning

Her finder du os

Nabgyden 10, 5600 Faaborg

Klik her for rutevejledning

Følg os på Facebook

Kontakt os

Døgntelefon: 62 62 18 00

E-mail: holbrogaard@holbrogaard.dk

Sikkermail via Virk.dk : 30016998

eller SIKKERMAIL